Mikulányi és Fia Bt.
 
 
Konténeres hulladékszállítás
Cégünk jelentős, 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az építési és bontási, valamint közterületeken és a lakosságnál eseti jelleggel keletkező lom hulladékok konténerrel történő szállításának területén.
Szolgáltatásunkkal rendelkezésére állunk Budapest és Pest-megye területén mind lakossági, mind építőipari partnereink részére. Gépjárműveink igény szerint a főváros legtöbb kerületébe rendelkeznek behajtási engedéllyel.
Gépparkunk nagyobb volumenű munkák elvégzésére is alkalmas. Jelenleg 10 db konténerszállító gépjárművel és 3 db 1-2 konténert szállító pótkocsival, valamint 300 db különböző méretű konténerrel rendelkezünk. 
A konténerszállító szerelvényeinkkel egyszerre több konténer egy idejű szállítását is tudjuk vállalni. 
Megrendelőink igényeit 24 órás ügyfélszolgálatunk igyekszik maximálisan kielégíteni.

Nagy gépparkunknak köszönhetően tudjuk vállalni a bontási munkálatok során keletkező nagy mennyiségű hulladék rövid határidővel történő elszállítását, valamint pincetömb kiemelések, földmunkák elvégzését is. A szállítási határidők betartásához fontosnak tartjuk diszpécser szolgálatunk felkészültségét, és gépjármű parkunk kifogástalan műszaki állapotát, amelynek folyamatos működéséhez saját gépjármű javító műhellyel, gépjármű-mentő szolgálattal rendelkezünk.

Az építési és bontási hulladékok kezeléséről a 45/2004. (VII. 26.) BM-KvVM együttes rendelete szerint kell gondoskodni! A keverten gyűjtött építési és bontási hulladékok elhelyezésének díja nagyon magas. Az építési és bontási hulladékok esetében lehetőség szerint törekedni kell a keletkezés helyén történő szelektív különgyűjtésre a környezetvédelmi szempontok, a hasznosíthatóság, így a költséghatékonyság figyelembe vételével.

Építőipari vállalkozások részére kínáljuk, és költséghatékonysága, valamint a vonatkozó rendeletek előírásainak megfelelően javasoljuk, hogy az építkezések időtartamára, az építési területeken keletkező kommunális hulladékok és egyéb könnyű hulladékfrakciók gyűjtésére szükség és optimális logisztika szerinti mennyiségben biztosítunk megfelelő űrméretű és számú helyben üríthető külön konténereket 1,1 és 6 m3-es űrtartalommal, amelyeket igény szerinti gyakorisággal a helyszínen ürítünk tömörítős hulladékszállító gépjárműveinkkel.
A partnereinktől begyűjtött nem hasznosítható hulladékokat kizárólag hatóságilag engedélyezett, műszaki védelemmel 
ellátott hulladéklerakóba szállítjuk további ártalmatlanítás céljából.


LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ:


Engedjék meg, hogy a következőnkben tájékoztassuk Önöket a konténeres hulladékszállítással és az elszállított hulladék 
kezelésével kapcsolatban néhány fontos aktuális tudnivalóról.
2009. júliusában a környezetvédelmi hatóság megszüntette minden műszaki védelem nélküli, de az eddigiekben hivatalos engedély alapján üzemelő hulladéklerakó hely működését az EU által előírtaknak megfelelően, így a közelben lévő lerakó helyeket is /pl. Pilisborosjenő/, ahol az ott hivatalosan elhelyezhető hulladékok jelentős hányada került lerakásra. 
A továbbiakban a lakosságtól konténerrel begyűjtött hulladékokat így vagy csak műszaki védelemmel ellátott hulladéklerakókban lehet elhelyezni, amelyeknek a hulladék súly alapján történő átvételi feltételei sokkal kedvezőtlenebbek az eddigieknél, valamint ezek a lerakóhelyek sokkal távolabb, 40-60 km-re találhatóak szolgáltatási területünktől, vagy a későbbi hasznosíthatóság, így környezetünk magasabb szintű védelme érdekében, valamint a szintén EU által meghatározott, a keletkező hulladékok minimum 70%-ban történő újrahasznosítására vonatkozó előírását szem előtt tartva az elszállított hulladékot válogatni kell, amelynél szintén magasabb költséggel lehet számolni.

A konténeres hulladékszállítás díjának hirtelen nagyobb mértékben történő emelkedése köszönhető egyrészt a műszaki védelemmel ellátott, környezetvédelmi szempontból biztonságos lerakóhelyek magasabb hulladék átvételi árainak, A konténer ára elsősorban attól függ, hogy milyen hulladékot pakol bele.

Törekedjen arra, hogy minél homogénebb (egyneműbb) anyagot rakjon a konténerbe!

Homogén anyagoknak minősül:

Tiszta sitt:
·  tégla, cserép, betontörmelék, felszedett hidegburkolat, vakolat, töltési anyagok, stb.
·  Föld, kövek, melyek nem tartalmaznak, nejlont, papírt, műanyagokat, zöld (kerti) hulladékot, lomokat, egyéb szemetet.

Tiszta szemét: csak "könnyű" anyagokat tartalmazhat

·  nejlon, papír, műanyagok, lomok,
·  zöld (kerti) hulladék, egyéb szemét, melyek nem tartalmazhatnak "nehéz" fajsúlyú anyagokat, mint tiszta sitt 
(tégla, cserép, betontörmelék, felszedett hidegburkolat, vakolat, töltési anyagok, stb.), és föld, kövek.

- 1-2m3 konténerkiszállítást csak megvárható konstrukcióban tudunk vállalni.
- 30 percig ingyen állunk, majd minden megkezdett 15 perc 1000-1500 ft + ÁFA
- A konténer díját kihelyezéskor kérjük kifizetni!
- A konténerben tűzet gyújtani, abban egyéb eszközzel kárt okozni tilos, a megrendelő az esetleges kárt köteles megfizetni!
- A konténer rakodása a megrendelő felelőssége: az esetleges túlpakolás esetén a megrendelő köteles visszapakolni!
- A konténerbe veszélyes hulladék nem helyezhető el!
- A konténer kihelyezésekor a megrendelő felelőssége: a megfelelő méretű hely foglalása, az önkormányzattól a helyfoglalási engedély beszerzése, és az ingatlanra történő be és ki jutás biztosítása (ha keskeny a kapu, akkor csak kapun kívül tudjuk elhelyezni a konténert, vagy ha így nem felel meg, akkor meghiúsulási díjjal tartozik, szűk kapukon csak a megrendelő felelősségére próbálunk beállni). a megnőtt szállítási távolságoknak is, valamint a hulladékválogatás magas járulékos költségeinek is.Amennyiben lehetőség van a keletkező hulladékok a keletkezés helyén történő különgyűjtésére, vagy egy konténerben csak egy fajta hulladékot (pl. beton, fahulladék, gally különgyűjtve) helyeznek el, úgy kedvezőbb díjon tudjuk vállalni a konténer elszállítását, a hulladék átvételét.

Konténer rendelés menete

A konténer megrendelését leadhatja telefonon, de fogadni tudjuk e-mail-ben és faxon is.Amennyiben nem biztos a dolgában kérjük, hívja diszpécserünket.

A konténer megrendeléséhez és árajánlat kéréséhez  a következők szükségesek:
    a szállítási cím,
    a konténer mérete,
    a szállítandó hulladék mennyisége és fajtája
    telefonos elérhetőség
    a konténer kihelyezésekor, személyes átvétel biztosítása
    a konténer kihelyezésekor, a konténer díjának kifizetése
    területfoglalási engedély, amennyiben közterületre kívánja helyeztetni a konténert (lásd a területfoglalási engedély menüpontot)

Ezen kívül fontos megadni:
a kapu szélességét, ha az udvarra kell betenni a konténert

Fontolják meg, hogy:
hová szeretnék rakatni a konténert, (itt figyelembe kell venni a konténer helyigényét, továbbá a talajviszonyokat és a tehergépjárművel való megközelítés lehetőségét.ingatlanjuk, és az ingatlanjuk előtti közterület elbírja-e a teherautó tengelyterhelését, illetve amennyiben be kell állni az udvarra, akkor az udvarban lévő beton, járólap, aknafedő stb. elbírja-e a teherautó súlyát, valamint számolni kell a megrakott konténer plusz súlyával is.Ingatlanra, ingatlan előtti járdára kizárólag megrendelői utasításra állunk!

Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges talajsüllyedésből eredő károkért, az kizárólag a megrendelőt terheli.
Mindig mérlegeljék a terepviszonyok és egyéb tényezők által meghatározott lehetőségeket, mert pl. 2 kisebb konténer díja ugyan többlet kiadást jelent, de ha kár keletkezik, annak helyrehozatala még annál is többe kerülhet.

Fontos: Amennyiben a megrendelő hibájából a rendelés meghiúsul (pl. a megrendelt autó nem tud beállni a kívánt helyre vagy a konténer a mérete vagy egyéb okból kifolyólag nem helyezhető ki a kívánt helyre), úgy a megrendelő meghiúsulási díjat köteles fizetni. Cegunk gyorsan, megbízhatóan, és nem utolsó sorban a megbeszélt idő betartásával szállítom a konténereket, és teljesítem a lakosság és magánépíttetők hulladék- és sittszállítással kapcsolatos igényeit.

Ha bont vagy épít, hívjon bátran, és rövid időn belül a konténer az Ön rendelkezésére áll.
Konténer rendelést a megrendelő igényeihez igazítom.

Nem csak sittet, hulladékot, törmeléket szállítok, hanem homokot, sódert, földet is kiszállítok 4m3-es konténerben.
Szükség szerint a konténer megrakásához rakodót is tudok biztosítani.
Szemét és hulladékszállítás konténerben, lomtalanítás, építési és bontási törmelék elszállítása.
Konténer rendelését elég egy nappal előtte leadnia. Amennyiben igen sürgős - ha megoldható - még aznap kiszállítom.

Konténeres hulladék és sittszállítás

Alapásás, pinceásás

Készbeton szállítás, pumpálás
Homokszállítás, sóderszállítás
Minden jog fenntartva - 2018 - kontenermiskolc.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com